Első kecskeméti házasságkonferenciánk: videókkal, hangfelvételekkel, képgalériával

Minden a helyére került a KDF februári, kecskeméti házasságkonferenciájával kapcsolatban. A találkozó résztvevői és az önkéntes segítők között kisorsolt főnyereményt, a Balanyi Károly Ferenczy-díjas grafikus és zománcművész által felajánlott, Fénylő horizont c. alkotását az egyesület képviseletében Szécsi Árpád adta át a nyereményjáték során szerencsésnek bizonyult Tarjányi-családnak, míg Ivanics István kuratóriumi elnöktől a kecskeméti Keresztény Közéletért Alapítvány könyvcsomagját vehette át a családfő.

A rendezvény szerkesztett hangfelvétele meghallgatható a lejátszógombok segítségével (1-2. rész).

A helyükre kerültek továbbá a konferencia pódiumbeszélgetéseinek videofelvételei: beágyazott YouTube-videóként elérhetők a KDF honlapjáról, ahogyan a találkozón készült fényképek képgalériája, valamint a Mária Rádió által készített és korábban sugárzott hangfelvételek is (az oldalon alább). Ide kattintva elérhető a Kecskeméti Televízió pár perces összefoglalója és az Új Ember katolikus hetilap tudósításának rövidített, online változata.

Fényképek: Pesti János és Rádi Viktor

Mária Rádió riportja, 1. rész: Hatházi Róbert és Szécsi Árpád köszöntője; Balla Péter és felesége; Jóföldi Endre és felesége
Mária Rádió riportja, 2. rész: Olgyay Gábor és felesége; Szabó Gellért és felesége